HALF AKOESTISCH - AKOESTISCH KANTOOR

De kantoorkas met deels akoestische materialen.

HALF AKOESTISCH

De term spreekt voor zich, een akoestisch kantoor waarbij wij uitgaan van deels bekleding met akoestische materialen maar ook de transparante look van het glazen kantoor behouden. Het voordeel van deze oplossing is dat u het beste van beide werelden heeft. Veel natuurlijk licht, een openuitstraling op kantoor maar toch een prettige akoestiek. U kunt bij de half akoestische kantoren gebruik maken van extra akoestische materialen om het kantoor nog meer geluidsarm te maken. U kunt hierbij denken aan een akoestische nok of scheidingspanelen met bijvoorbeeld uw logo erop bedrukt. Tevens hebben wij ook meubilair beschikbaar zoals een akoestische plantenbak of wanneer u een andere richting in wilt slaan denken wij graag mee.

AKOESTISCH KANTOOR - BLUE SKY

Dit is ons half akoestisch kantoor de Blue Sky serie. De Blue Sky serie is afgeleid van het Engelse denkgoed; Blue sky thinking, wat zich vertaald in het positief in het leven staan. De kleur blauw verlaagt, volgens studies, de bloeddruk en zorgt voor een ontspannend gevoel. Dit heeft voornamelijk te maken met dat we de kleur vaak associëren met de oceaan of de lucht. Dit akoestisch kantoor zorgt ervoor dat uw medewerkers minder gestrest raken en zich beter kunnen focussen op hun werk, meer effectief te werk gaan. Het kantoor word gekleed met akoestische wand- en dakpanelen, tevens is afhankelijk van de afmeting welke u kiest een aantal scheidingspanelen inclusief. Het mooie hiervan is dat u eenvoudig een werkplek en een spreekruimte in één akoestisch kantoor kunt maken. De Blue Sky is tevens ook voorzien van een akoestische nok voor minder geluidsweerkaatsing in het dak.

Een afspraak maken? Wij nodigen u graag uit.

Bespreek uw akoestische kantoorruimte vandaag nog. Wij presenteren meerdere akoestische werkplekken in onze showroom. Laat u inspireren door de mogelijkheden en ervaar de geluidsabsorberende eigenschap van onze akoestische materialen.

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 9.00 u. - 17:00 u.

Zaterdag & zondag gesloten.

INTERESSE IN EEN HALF AKOESTISCH KANTOOR?

Via onderstaand formulier vraagt u de half akoestische kantoorkas eenvoudig aan.

Half akoestisch

De term spreekt voor zich, een akoestisch kantoor waarbij wij uitgaan van deels bekleding met akoestische materialen maar ook de transparante look van het glazen kantoor behouden. Het voordeel van deze oplossing is dat u het beste van beide werelden heeft. Veel natuurlijk licht, een openuitstraling op kantoor maar toch een prettige akoestiek. U kunt bij de half akoestische kantoren gebruik maken van extra akoestische materialen om het kantoor nog meer geluidsarm te maken. U kunt hierbij denken aan een akoestische nok of scheidingspanelen met bijvoorbeeld uw logo erop bedrukt. Tevens hebben wij ook meubilair beschikbaar zoals een akoestische plantenbak.