VOLLEDIG AKOESTISCH - AKOESTISCH KANTOOR

De kantoorkas met volledig rondom akoestische materialen.

VOLLEDIG AKOESTISCH

De term spreekt voor zich, een akoestisch kantoor waarbij wij uitgaan van volledige bekleding met akoestische materialen. Onze volledig akoestische kantoorruimten worden volledig bekleed met dichte akoestische panelen van PET-vilt. Uiteraard kunt u ook bij deze ruimte blijven uitbreiden met andere akoestische materialen zoals bijvoorbeeld de akoestische nok. Het voordeel van deze volledig akoestische ruimte is dat u in privacy kunt werken maar de extreem hoge geluidsabsorptie zorgt ervoor dat u nagenoeg geen geluidsweerkaatsing heeft binnen uw akoestisch kantoor. Doordat wij de akoestische panelen achter het glas plaatsen blijft ook de warmte beter binnen, een bijkomend voordeel van de volledig akoestische oplossing. Kiest u voor een strakke look die in lijn ligt met de strakke aluminium constructie of gaat u liever voor een speelse ruimte bij u op kantoor? Laat het ons weten en vraag het vandaag nog aan via het contactformulier.

AKOESTISCH KANTOOR - 236 x 458 cm

Dit is ons volledig akoestisch kantoor. In deze geluidsarme ruimte kunt u veel rust ervaren. Daarnaast is de privacy hoog in deze cabine, enkel de schuifdeur is transparant. Onze volledige akoestische werkplek is onze meest geluidarme ruimte, desondanks kunt u ook dit akoestisch kantoor uitbreiden met extra akoestische materialen zoals bijvoorbeeld een akoestische nok of wellicht een akoestisch scheidingspaneel. Het leuke van onze akoestische materialen is dat zij in 36 verschillende standaardkleuren verkrijgbaar zijn. Op deze manier kunt u een kleur kiezen die helemaal bij u past of kleuren combineren om tot een speelser ontwerp te komen. Tevens kunnen wij verschillende uitstralingen bieden, u kunt namelijk ook een lattenwand paneel kiezen met zelfs een houtlook! Dit paneel heeft een nog grotere geluidsabsorberend effect.

Een afspraak maken? Wij nodigen u graag uit.

Bespreek uw akoestische kantoorruimte vandaag nog. Wij presenteren meerdere akoestische werkplekken in onze showroom. Laat u inspireren door de mogelijkheden en ervaar de geluidsabsorberende eigenschap van onze akoestische materialen.

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 9.00 u. - 17:00 u.

Zaterdag & zondag gesloten.

INTERESSE IN EEN VOLLEDIG AKOESTISCH KANTOOR?

Via onderstaand formulier vraagt u het volledig akoestische kantoorkas eenvoudig aan.