BUYTENSHUYS

Bij Buytenshuys staat u, onze klant, centraal. Wij vinden het belangrijk om goed en persoonlijk contact met u te hebben en denken graag, oplossingsgericht mee. Wij werken veelal met maatwerk, er is bijna altijd een passende oplossing voor wat u zoekt. Onze adviseurs hebben veel ervaring en beschikken over veel kennis van ons diverse assortiment. Tevens bestaat de mogelijkheid tot advies op locatie. Aankoop betekent niet uit het oog, service staat bij Buytenshuys hoog in het vaandel. U kan bij ons ten alle tijden terecht.

EIGEN MONTAGE TEAM:

Sinds 2018 beschikken wij over ons eigen montage team, een ervaren monteur, welke bij ons in dienst is. Onze monteur wordt afhankelijk van de grootte van de klus ondersteund door iemand die wij inhuren. Het voordeel van een eigen montage team is dat u een monteur op locatie ontvangt, met veel ervaring met de producten maar tevens ook goed geïnformeerd is over de lopende projecten en de uitvoering hiervan. Tevens bieden wij de mogelijkheid om pakketten met onze aanhangwagen op locatie af te leveren. Dit voorkomt situaties waarbij vrachtwagens niet de straat in kunnen maar zorgt er ook voor dat u precies weet wanneer en hoelaat de spullen en uw monteur op locatie zijn.

3D IMPRESSIES:

Vindt u het lastig om een voorstelling te doen bij hoe uw product bij u in de tuin staat? Of heeft u een maatwerk situatie? Met onze 3D tekenpakketten kunnen wij u voorzien van een uitgebreide sfeertekening op maat. De tekening weergeeft nagenoeg hoe de daadwerkelijke uitwerking zal worden. Daarnaast kunnen wij eenvoudig uw wensen verwerken in de tekening, u kunt denken aan persoonlijke elementen, zoals uw huisdier die al heerlijk ligt te genieten in de serre.

INMEETSERVICE:

Voor veel van onze projecten komen wij op voorhand langs op locatie, om in te meten maar ook om advies te geven op locatie. Onze inmeetservice biedt u de zekerheid van een product dat precies bij uw situatie past. Tevens zorgt het ervoor dat eventuele uitdagingen meteen in het offerte stadium worden besproken met u. Dit zorgt ervoor dat u geen bijkomende kosten krijgt na opdracht. Het geeft ons ook een goed beeld van hoe wij het beste de materialen kunnen aanleveren.

SHOWROOM:

Wij nodigen u graag uit in onze showroom te Ermelo. De showroom is volledig nieuw ingericht op het beleven en ervaren. Het belangrijkste aspect bij een akoestische kantoorruimte als dit, is ervaring, een prettige werkruimte begint bij een goede akoestiek. Hoe groot voelt een bepaalde grootte? Hier kan u de ruimte voelen, het materiaal van een glazen kantoor ervaren. De kwaliteit van deze glazen kantoorruimtes straalt eraf. Prachtige glazen kantoorruimtes met een moderne of meer klassieke uitstraling. Voor ieder wat wils, bijna in elke vorm toepasbaar. De glazen kantoorruimtes zijn enorm functioneel en veelzijdig. Het kan voor zakelijke doeleinden worden gebruikt maar ook voor ontspanningsdoeleinde. Wij laten u hier zien wat de mogelijkheden zijn, inspireren u en denken graag mee met uw idee├źn. Kortom; onze showroom zet de glazen kantoorruimtes in een mooi daglicht en samen met u zoeken we naar de ruimte die het beste bij u past!

KOMT U LANGS? DE KOFFIE EN THEE STAAT VOOR U KLAAR!

U kunt via onderstaand contactformulier een afspraak plannen of telefonisch contact met ons leggen via 085-7607090