Akoestisch kantoor - glazen kantoor - kantoorkas

HET AKOESTISCH KANTOOR

Ons akoestisch kantoor delen wij onder in twee keuzen; half akoestisch en volledig akoestisch. Uiteraard kunt u ook buiten onze geconfigureerde modellen los panelen bestellen om uw eigen ontwerp te bepalen. Hierin denken wij graag mee en u kunt via onderstaand contactformulier eenvoudig een 3D ontwerp laten maken. Op deze wijze kunt u bepalen of uw kantoorkas uitstraling visueel aantrekkelijk is.

HALF AKOESTISCH

Half akoestisch is onze oplossing voor bedrijven die opzoek zijn naar een werkplek met meer akoestiek maar toch graag ook de transparante uitstraling van de kantoorkas willen behouden. Door op een slimme manier om te gaan met de akoestische panelen kunt u dit akoestische kantoor volledig naar uw eigen hand zetten om tot een optimale situatie te komen. Laat u inspireren door onze mogelijkheden en vraag vandaag nog een offerte aan.

VOLLEDIG AKOESTISCH

Ook wel onze stilte ruimtes genoemd, deze akoestische kantoren zijn bedoelt voor bedrijven die opzoek zijn naar een werkplek waar hun werknemers zich in terug kunnen trekken om gefocust hun werk te doen. Dit is onze meest geluidsarme kantoorkas. Daarnaast is het een echte privacy ruimte doordat het akoestische kantoor volledig rondom bekleed is met akoestische materialen. Bij deze glazen kantoren kunt u niet naar buiten kijken.

Maak vrijblijvend een afspraak.

U kunt ons maandag tot en met vrijdag op afspraak bezoeken. Wij willen u graag vrijblijvend alle aandacht en advies geven voor uw tuinkas, orangerie of kantoorkas. Tijdens deze afspraak nemen wij alle tijd voor u, onder het genot van een lekkere kop koffie of thee.

Maandag tot en met vrijdag zijn wij van 09:00 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar voor eventuele vragen of het plannen van een afspraak.

0857607090

INTERESSE IN EEN AKOESTISCH KANTOOR?

Via onderstaand formulier vraagt u de akoestische kantoorkas eenvoudig aan.