Kantoorkas maatwerk
Kantoorkas 384 x 606 cm

DE KANTOORKAS

De kantoorkas is niet meer weg te denken in de kantoortuinen van tegenwoordig, de tuinkas als kantoorruimte. Sinds 2016 hebben wij de tuinkas aangepast voor op kantoor en hernoemd tot kantoorkas. Een concept dat steeds populairder is geworden. Wat maakt nu de kantoorkas tot zo'n groot succes? En waarom zou u een kantoorkas nemen?

KANTOORKAS - EENVOUDIG TE VERWARMEN

Wij zien dat de kantoorkas het vooral heel goed doet in grote ruimtes zoals een loods of bijvoorbeeld een kerkgebouw. Grote loodsen en kerkgebouwen zijn moeilijk te verwarmen en het verwarmen kost tevens heel veel. Door diverse kantoorkassen te plaatsen kunt u snel en eenvoudig een kantoorruimte maken die behaaglijk te houden is voor uw medewerkers. Door middel van bijvoorbeeld radiotoren of een simpele heater kunt u deze kantoorkas snel op temperatuur krijgen.

KANTOORKAS - BETERE AKOESTIEK

Akoestiek in een grote hal of kerkgebouw is lastig om te beheersen, de klank blijft vaak nagalm geven. Onze kantoorkas is de oplossing voor deze grote ruimtes, doordat de kantoorkas compact is en niet zo hoog als een kerkgebouw of loods is het geluid beter beheersbaar. Door de kantoorkas op de juiste manier in te richten kunt u de akoestiek vele malen comfortabeler maken en kunnen uw medewerkers prettiger te werk gaan. Wilt u de meest optimale akoestiek? Bekijkt u dan ook onze akoestische kantoorruimtes.

KANTOORKAS - veilig werken

Belangrijk in elke kantoortuin is veilig werken en dat kunnen wij blijven garanderen met onze kantoorkas. Al onze kantoorkassen worden standaard geleverd met 4mm gehard veiligheidsglas. In een drukke kantooromgeving kan het natuurlijk altijd voorkomen dat er iets tegen de kantoorkas aankomt, daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Het gehard glas van uw glazen kantoor is ontzettend sterk. Mocht u voorkeur hebben voor ander glas? Ook dit kunnen wij op aanvraag leveren, zoals bijvoorbeeld gelaagd 33.1 glas. Wilt u meer weten over het type glas dat wij leveren? Wij hebben hier technische details van. De kantoorkas is daarnaast zelf ook van hoge kwaliteit en staat stevig bij u op kantoor. Hier kiezen wij specifiek voor en met onze kantoorkassen staan wij voor deze kwaliteit.

KANTOORKAS - hoog model

Voor onze kantoorkassen kiezen wij een specifieke lijn, al onze kantoorkassen hebben een standaard wandhoogte van 201 cm. Een comfortabele wandhoogte die over het algemeen door de meeste Nederlanders als prettig wordt ervaren. Sinds 2022 bieden wij echter ook één specifiek model aan die nog hoger is in de wand, namelijk 221 cm. Dit is onze kantoorkas special. Een luxe model met een verhoogde doorgang en wand. Onze kantoorkas special is tevens een voorraad model en kan snel geleverd worden. Daarnaast wordt onze kantoorkas special met openslaande deuren geleverd i.p.v. een enkele schuifdeur.

Natuurlijk kunnen wij evengoed een tuinkas leveren voor op kantoor, vaak zijn echter de wandhoogtes niet hoger dan 180 cm. De kantoorkas biedt daarom u een echte meerwaarde, naast de luxere uitstraling van onze kantoorkassen is het comfort van een hogere wandhoogte bijna een must.

Kantoorkas 236 x 310 cm

KANTOORKAS - montage

Onze standaard kantoorkassen zijn eenvoudig te monteren, een maatwerk kantoorkas is een stuk technischer en leveren wij over het algemeen uitsluitend met montage. Voor de standaard kantoorkas zijn uitgebreide handleidingen beschikbaar met veel afbeeldingen om u eenvoudig door de montage heen te helpen. Mocht de handleiding van de kantoorkas niet toereikend genoeg zijn, dan kunnen wij u ook diverse video's van de montage doorsturen om u uitgebreider de montage te laten zien. Wilt u volledig ontzorgd worden? Dan monteren wij graag de kantoorkas voor u. Onze monteurs hebben veel ervaring met de kantoorkas, met meer dan honderden projecten kunnen wij spreken van specialisme op het gebied van de kantoorkas. Wat is voor u het voordeel van een montage door Buytenshuys? Wij werken efficiënt waardoor de kantoorkas snel geplaatst is. Doordat wij efficiënt werken maken wij ook weinig overlast op kantoor tijdens de montage, in sommige gevallen kunnen wij ook de voorbereidingen bij ons aan de zaak doen. Een nette afwerking, door het vele plaatsen weten wij hoe de kantoorkas er het beste bij staat. Zaken als te korte rubbers, beschadigingen tijdens montage sluit u uit door een montage door onze ervaren monteurs. Naast een vlotte montage, zorgen onze monteurs er ook voor dat zij de spullen naar locatie verplaatsen. Kortom voor complete ontzorgen is onze montage dienstverlening de keuze voor u.

Kantoorkas 310 x 606 cm

KANTOORKAS - kwaliteit

Kwaliteit, dat is waar wij voor staan. Onze kantoorkassen zijn van de hoogste kwaliteit en dat stralen zij ook uit. Met robuste glaslaten kunt u ervan uit gaan dat deze kantoorkassen lang mee gaan en tegen een flinke stoot kunnen. Wij kiezen specifiek voor deze hoge kwaliteit omdat wij staan voor een product dat lang mee gaat, waar uw medewerkers veilig in kunnen werken maar daarnaast ook een echte eye-catcher is voor op kantoor. Onze kantoorkas staat luxe binnen uw kantoortuin maar ook in een loods of kerkgebouw. Door de industriële uitstraling van de kantoorkas past hij in bijna elke situatie. Zelfs binnen een sportschool, waar het er hard aan toe kan gaan, staat onze kantoorkas stevig en gaat hij de competitie aan. Door de hoge kwaliteit kunnen wij onze kantoorkassen in bijna elke situatie plaatsen, door simpelweg te schuiven met het frame kan hij gemakkelijk in de hoek gezet worden. Niet elke tuinkas is bestand tegen verschuiven maar onze kantoorkas wel.

KANTOORKAS - allround

De kantoorkas is op diverse manieren in te zetten, u kunt het gebruiken als een glazen kantoorruimte maar wij zien veel andere toepassingen gebruikt worden voor onze kantoorkas. Een paar voorbeelden zijn een glazen vergaderruimte, als showroom, muziekkas, video-editing kas, flexplek, etc. U bepaald zelf waarvoor de kantoorkas gebruikt wordt, wilt u meer privacy of een ruimte die meer geluidsarm is? Dan zijn onze akoestische kantoren een mooie oplossing voor u. U kunt ook de akoestische materialen later toevoegen aan uw kantoorkas, wanneer u bijvoorbeeld een ander doel voor het kantoor vindt. Dat is het leuke van onze kantoorkas, divers inzetbaar. Ook in grote magazijnen zien wij de kantoorkas veel voorkomen, de industriële uitstraling van onze kantoorkas zorgt ervoor dat hij in design kantoren kan maar ook in robuuste authentieke ruimtes. Wilt u uw kantoorkas in een andere kleur en zo meer in eenheid blijven met uw huidige inrichting? Ook dit is mogelijk, wij kunnen de kantoorkas laten coaten in diverse RAL-kleuren op aanvraag. Vraagt u naar de mogelijkheden en wij denken graag met u mee. Onze standaard kantoorkas kleuren zijn zwart en groen of blank aluminium.

Komt u de kantoorkas bekijken?

U kunt ons maandag tot en met vrijdag op afspraak bezoeken. Wij willen u graag vrijblijvend alle aandacht en advies geven voor uw kantoorkas. Tijdens deze afspraak nemen wij alle tijd voor u, onder het genot van een lekkere kop koffie of thee.

Maandag tot en met vrijdag zijn wij van 09:00 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar voor eventuele vragen of het plannen van een afspraak.

0857607090

INTERESSE IN EEN KANTOORKAS?

Vraag uw kantoorkas vandaag nog aan, wij staan u graag te woord!

DE KANTOORKAS - standaard modellen

KANTOORKAS AMBASSADEURS

Wilt u liever bij één van onze ambassadeurs langs gaan? Dit kan ook, wij maken graag voor u een afspraak om een kantoorkas op locatie bij onze klanten te bekijken. Een kantoorkas in een showroom zien is natuurlijk mooi maar om een ervaring te krijgen van de kantoorkas in dagelijks gebruik is natuurlijk de kers op de taart. U hoort tevens wat onze klanten hun ervaring is met de kantoorkas. Tips waarop u kunt letten met de inrichting of juist met de plaatsing van de kantoorkas. Daarnaast is het leuk om extra inspiratie te krijgen van hoe andere bedrijven om gaan met de kantoorkas. Onze kantoorkas ambassadeurs zitten door het hele land en in elk uithoekje te vinden, van Groningen tot Limburg en van Noord-Holland tot Zeeland. Wij vinden graag de juiste kantoorkas ambassadeur bij u in de buurt.

 

BEKIJK ONZE KANTOORKAS PROMO VIDEO

Bekijk één van onze kantoorkas projecten in deze video. De video vertelt in het kort waarom de kantoorkas voor u de ideale oplossing is. Wilt u meer informatie of inspiratie op doen over onze kantoorkassen? U kunt via ons contactformulier informatie of een offerte voor uw gewenste kantoorkas aanvragen. Tevens hebben wij ook een digitale kantoorkas brochure beschikbaar, de kantoorkas brochure geeft ook technische details weer van onze kantoorkassen. Wilt u meer video's zien? Bekijk dan ook ons Youtube kanaal: klik hier.